Ticket to Paradise …

Igår kväll var jag på bio med min dotter då vi båda ville se ”Ticket to Paradise” med George Clooney och Julia Roberts. HÄR kan du se trailern till denna mysiga feel good movie <3

Självklart köpte vi popcorn och dricka för lite av ett måste när man har en riktig biokväll …

Inte så mycket folk (de som kom satte sig bakom oss) som valde att gå på bio en söndag kväll i Borås :)

Filmen utspelar sig på Bali dit Nicole åker om mindre än två veckor och vem vet om hon kanske också blir kär i en tångodlare som är född och bor där .. Hur skulle man reagera som förälder? Svårt att sätta mig in i den reaktionen och känslor samtidigt som jag påminner mig själv att det jag såg är just en film :)

En trevlig film som gör att jag lämnade biosalongen med några tårar då kärleken vinner i slutet på filmen men även med en skön känsla i magen. Ingen feel good movie annars utan de. Filmen är inte storslagen på något sätt men just trevlig rakt igenom …

En sevärd romantisk komedi med två underbara skådespelare där Julia Roberts leende är alltid så ljuvligt att se <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *