En lekfull julkalender …

I samarbete med Sinful

December månad närmar sig med stora steg och nedräkningen fram till Jul förknippar vi ofta med en Julkalender. Det är något mysigt och spännande att öppna de där luckorna och undra vad som döljer sig bakom de.

För bara 2-3 år sedan önskade jag mig av en man jag träffade en julkalender från Disney där små tsum tsum (små figurer) döljde sig bakom luckorna. Inte undra på att jag aldrig fick en :)

Nu har jag dock minsann hittat den alldeles perfekta julkalender att önska sig/ge bort för visst är det mycket roligare att ge bort till sin partner DENNA än en från Disney?

Gör december helt enkelt till en mer lekfull månad och om du inte har någon partner så är den det ultimata perfekta presenten till dig själv.

HÄR hittar du flera olika förslag på olika sexiga julkalendrar så bara att välja en, klicka hem den (den levereras i en diskret låda) och njuta

Med all den stress som många vuxna upplever under december månad så behövs lite kryddig avkoppling på tu man hand med vår partner. Det är just det Sinful (Skandinaviens största e-handelsföretag inom erotiska produkter) vill erbjuda genom sina olika erotiska adventskalendrar HÄR som har fått helt fantastiska och lyriska recensioner på nätet.

Lekfullheten finns en klick ifrån dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *