Ciao autunno = hej hösten …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay

Nu är hösten på riktigt här och att jag tog på mig min kappa är just bevis nog för det även om det blev soligt och rätt så varmt efter några timmar.

Hösten är absolut min favorit årstid på året för, om sommaren ställer krav på allt vad man borde göra när solen skiner är hösten sådär kravlös och mysig med tända ljus, serier och alla härliga nyanser som naturen snart kommer att bjuda på.

Idag tog jag en lunch på Orangeriet här i Borås med två kollegor för att sedan ha möte på eftermiddagen.

Nu är jag dock hemma efter min dagliga PW och ska snart sjunka i soffan bredvid min dotter och katt.

Ni vet att jag brukar titta på framförallt true crime dokumentärer och ett tips är att skaffa dig ett konto på Viaplay HÄR för de har ett otroligt stort utbud av just denna genre förutom att du där även har självklart tillgång till mängder av filmer, serier och även till sport (om man nu är intresserad av det)

Vad är mer höstligt än just tända ljus och njuta av en bra dokumentär/film/serie själv eller i trevligt sällskap i myskläder? Nu ska jag åtminstone göra just det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *