En AW fika :)

Fredag 20.30 och har precis krupit ner i min sköna säng, tagit av mig linser och ska snart sätta igång någon dokumentär.

Om du inte redan visste det så ser du här nedan min riktiga ögonfärg men har haft bruna linser sedan ca 18 år tillbaka. Är typ halvblind (har styrka +4) men då jag har bruna prickar i framförallt höger höga så valde jag att testa bruna linser istället för vanliga och blev fast :)

Efter jobbet idag åkte jag till Göteborg och passade på att ta en fika med mina fina väninnor Johanna och Victoria. Istället för att ta lite bubbel som man kanske gör en fredag eftermiddag träffades vi och tog en kaffe samt delade en muffins på 3.

Så mysigt med fika <3

Jösses vad jag sträcker halsen på bilden :)

Tips på en dokumentär är ”House of Hammer” på Discovery plus om du har kanalen.

Nu väntar en riktig skön fredag kväll i sängen för imorgon blir det långklänning, bubbel och medaljer :)

Är du nyfiken kan du följa på morgondagens mycket speciella event (som jag får delta på vart fjärde år) på instagram @michelacastellari och på söndag blir det att fira min dotter som fyller 20 år, vilken helg!

4 thoughts on “En AW fika :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *