Vad vore livet utan humor …

Mitt i allt kaos så har man de där samtalen som bara får dig att skratta så att tårarna för en gång skull kommer av rätt anledning … Mikkan har nämligen kommit på att vi borde isolera oss på någon liten gård på landet i Italien, Frankrike eller Spanien.

Där ska vi bara ha en massa konstiga djur som vi döper efter våra tidigare ligg (om ni minns vår min hund Knut döpt efter min första one night stand för typ 15 år sedan). Hon vill dock att vi ska ha en hund som heter Nisse så nu måste antingen hon eller jag hitta en kille/man som heter just Nisse. Är det kanske du? Isf. vet du vad som gäller :)

(Detta kom strax efter att jag hade publicerat inlägget, haha)

Hon beskrev vad som kommer att vara min huvudsakliga uppgift på vår lilla gård. Jag ska visst trampa på druvor dagarna i ända så att vi kan producera vårt egna vin med bild på våra fötter som etikett för alla som just … älskar fötter och vin. Vinnande kombo.

Självklart insåg hon i sin beskrivning av vårt framtida liv att vi även måste försörja våra djur och oss själva (även om vi ska odla själva så mycket som möjligt). Det är då vi går ut på Onlyfans och lägger ut någon bild. Ni hör ju … En receptbok har hon också som idé så det ser ut som att framtiden känns helt plötsligt tryggare :)

Skämt åsido så hade det varit helt ljuvligt att köpa en liten gård, ta emot några få gäster som vill bo där i några dagar, leva på de kläder vi har kvar från våra respektive butiker, bry sig så lite som möjligt, åka till byn endast när det är nödvändigt och helt enkelt isolera oss lite från samhället och alla de kraven som vi oftast alla faller för.

Vad vore livet utan humor helt enkelt men en liten gård är jag inte helt främmande för <3

Någon tog ifrån mig idén att bo i Marbella 1/2 år på prov och jobba som volontär på en dog rescue så får tänka om :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *