Män som gillar fötter …

Är det något jag inte förstår är fotfetishister eller män som överhuvudtaget känner en stark attraktion till just fötter.

Själv ogillar jag fötter till den mån att jag först för bara några år sedan kunde börja tänka mig använda mig av flippisar eller skor som visar just denna kroppsdel.

La ut på instagram @michelacastellari ett litet klipp där jag var barfota och direkt kom några DM om just vilka fina fötter jag har. Haha! Hur kan man gilla fötter liksom :)? Non capisco = jag förstår inte …

Bröst utan behå kan jag förstå men fötter?

Skrattade därför lite extra när en instagram följare skickade detta då han har verkligen helt rätt …

Är det mestadels män som kan känna en attraktion till fötter eller är det lika många kvinnor som attraheras av en mans fötter?

Efter inlägget fick jag denna text på DM från ytterligare en läsare så lägger in den nu i efterhand som ytterligare en förklaring. Frågade killen bakom texten om jag fick publicera hans ord här och fick godkänt på det så länge han får vara anonym.

Fick även en komplimang som jag dock inte riktigt delar :)

Själv har jag tvingat en fd dejt att just gå regelbundet på fotvård för annars hade nog jag gjort slut på dejtandet :) men inte gillar jag fötter för det … I mitt fall handlar det mer att jag verkligen inte gillar fötter man inte tar hand om så gott det går …

I eftermiddag mötte jag min väninna Theresa för ett glas och en tapas rätt på restaurang Babbel. Så mysigt <3

Vi satt ute och njöt av sommarvärmen. Jag tog baconlindade dadlar som var som alltid hur goda som helst och Theresas tonfisk var också hur mumsig som helst så rekommenderar en middag där. Sådär lagom avslappnad miljö och supertrevlig personal <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *