Nu i Paris …

Min dotter åkte tidigt (4 inatt) till flygplatsen med sin kompis Matilda för att åka till ljuvliga Paris. Jag älskar Paris och har tom. varit där en gång på en blind date (för ca 10 år sedan) som varade i 3 dagar. Vågat av mig men så kul att ibland just våga :)

Igår kväll var hennes kompis Tilda hos oss då de är helt fast i Handmaid´s tail serien. De har lovat varandra att de ska titta på varje avsnitt tillsammans och är nu på fjärde säsong. Själv började jag titta på den en gång men mådde så dåligt av den att jag fortsatte aldrig.

De grät, ropade och ja, det var en uppvisning av en massa olika känslor som denna serie verkar framkalla …

Efter några avsnitt var det dags för min dotter att packa och det är noggranna valda outfit som hon har packat ner då de har ett gediget program de har planerat för sin vistelse i Paris.

Det verkar vara så att det inte bara är jag som vill gärna åka med :)

Molly är så skölögd och ser så rolig ut <3

Nu är de iaf. framme i Paris, bor i ett jättefint rum som hon filmade och skickade till mig och förutom 2 restauranger ska de idag till Dior muséet för visst är även det ett muséet trots allt och ett bevis att jag/vi har uppfostrat en dotter som verkar uppskatta kultur, haha!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *