Molly mys …

Vilket fantastiskt väder vi har sådär i slutet på denna augusti månad. Vädret får gärna fortsätta att bjuda på sol ett tag framöver för älskar att ta mina promenader runt Pickesjön efter jobbet när temperaturen är som den är. Idag såg jag även några som badade, så härligt och häromdagen var det ett par hundar som gjorde samma och det ser bara helt underbart ut.

Det blev 7 km (två rundor) både igår och idag men vågade inte på mig den längre då risken finns att jag inte hittar tillbaka :) Får skylla att jag knappast har ätit något senaste vecka och har tappat 3 kg på just 1 vecka. Lite mycket på kort tid och även om det inte är värt det så är jag inte otacksam över åtminstone det :)

Det gäller att fokusera på det positiva som det så fint heter …

Nu blir det gos med den här lilla tjejen …

Har ni förresten någon ungdom som genom klassen vill ha beställningar från New body till klassresan säg till för älskar deras träningslinnen. Otroligt skön kvalité och köper gärna ett par …

Fortfarande svullen runt ögonen men så är det bara och apropå roligare nyheter så vill Nicole tipsa om att Dior muséet var helt magiskt så ska ni till Paris kan det vara definitivt värt ett besök <3

Önskar er en fantastisk kväll <3

2 thoughts on “Molly mys …

  1. Var på Diormuséet i maj och det var verkligen fint. Vi besökte också Yves Saint Laurentmuséet som jag på något sätt uppskattade mer även om det inte var lika ”tjusigt”. Det kändes mer personligt och det kändes som om man fick en genuin bild av skaparen själv. Dottern läser ju till textilekonom i Borås så det var hon som styrde valen av muséer :-) Hoppas Nicole har härliga dagar i Paris, själv längtar jag tillbaka varje vecka, helt ljuvligt!

    1. Hej! Hur han visst varit även på YSL muséet men tyckte bara att den bestod ”knappar och krukor” som hon själv uttryckte det. Dior muséet istället älskade hon … Hoppas att din dotter trivs här i Borås och är nöjd med sin utbildning <3
      Vill också till Paris igen, får hitta någon dejt igen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *