Att gå vilse …

De senaste dagarna har jag skrivit 2 inlägg för att sedan radera de. Inte för att jag berättade några detaljer i de men de lät så sorgsna och om sanningen ska fram så speglade de hur jag mår och har mått sedan i tisdags…

Startade min dag med att springa en runda runt Pickesjön. Ville sedan gå en runda till men valde den längre rundan och av någon anledning hamnade jag på fel stig och kom inte fram. Jag gick helt enkelt vilse vid Pickesjön och kanske just för att jag känner mig vilsen i livet <3

Fick helt enkelt gå tillbaka och till slut kom jag fram till sjön och till den rätta stigen <3

Idag var det oerhört vackert och älskar att gå där på morgonen …

Min fina väninna Linda tog tåget till Borås från Göteborg idag bara för att sitta och låta mig ventilera min sorg. I hela fem timmar satt vi och hade fina samtal, TACK!

Jag umgås inte med många vänner men de jag har är guld värda, tacksam för er <3

De senaste 6 dagarna har jag mest druckit någon juice men nu är Nicole och kompisen Tilda här och jag har fått en mumsig bruschetta till middag. Den längst upp till höger är min då jag gillar inte ost :) Alltid ska jag vara lite unik :)

Nu ska jag tvätta håret och ta fram det jag ska ha med mig imorgon till mitt nya jobb. Det är nämligen dags för mig att börja min nya tjänst som psykologilärare här i Borås och gissa om jag tycker att det är skönt att slippa pendlingen nu när allt är jobbigt …

Skickar er en stor kram och glöm aldrig att berätta hur mycket ni älskar er man eller kvinna. Säg det, visa det annars kan en dag komma då det är för sent <3

8 thoughts on “Att gå vilse …

 1. Om du raderade inlägget för att du kände att du delade med dig för mycket så helt ok. Men önskar verkligen att fler bloggare även skriver om när livet är skit. Känns mer ärligt så och inte bara visar den glada sidan utåt. Ingen har ett liv där allt bara är toppen. Kram på dig🤗

 2. Hej

  Lycka till imorgon på ditt nya arbete och så härligt att de är nära
  En ” extra stor kram till dej ”
  Ha en fin kväll
  Kram Nettan

 3. Stor kram till dig och lycka till på det nya jobbet! Va extra snäll, kärleksfull och förstående mot dig själv💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *