Good vibes …

Min väninna Tania har inte legat i en solstol denna sommar men har aktivt jobbat för att den 29 augusti öppna New You & Good Vibes Nutrition Club.

Hon har haft och använt lokalen tidigare men nu har den fått en makeover anpassad till det nya konceptet.

Nu kan man gå in och köpa sig en god juice innehållande bland annat Herbalife produkter. Följ @newyou.nu på Instagram för att se allt mumsig som Tania serverar i sin nya fräscha lokal. Well done Tania!!!

Jag valde denna mumsiga med bland annat jordgubbar och bubble tee kulor. Så god den var och så mysigt att kunna gå in och köpa sig sin juice lunch eller frukost …

Efter att ha varit hos Tania ett par timmar mötte jag upp min fd kollega Lotta på Café Viskan för en liten uppdatering av sommaren som nu är snart slut.

Och medan jag satt där med Lotta var min dotter på Liseberg för att titta på en annan Lotta samtidigt som hon även passade på att vinna ytterligare en stjärnvinst. Kylen är fortfarande välfylld av de tre stjärnvinster vi vann i juni :) men dagens bild hon la ut på Instagram visar att hon vet att mer plats finns även för denna.

Nu väntar jag på att hon kommer hem för att somna gott <3

2 thoughts on “Good vibes …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *