Ed Sheeran på Ullevi …

Vi var många som i helgen har varit på Ullevi för att titta på Ed Sheeran uppträda i Göteborg. vi var där i onsdags och självklart såg jag fram emot en kväll med de underbara ballader som jag personligen förknippar denna artist med.

Numera inser jag att hans reportar innehåller långt ifrån bara ballader … Att hans sista låt på konserten var en rap låt kändes helt galet fel för även om jag tycker att rap musik kan vara och är riktigt bra så tyckte jag nog inte att han gjorde det speciellt bra.

Å andra sidan hade jag inte kunnat göra det bättre :)

Saknar nog även att det skulle vara lite mer ”show” då han stod där själv (förutom en svensk gästartist vid ett tillfälle) och sjöng sina låtar.

Det hade gärna fått hända något om ni förstår vad jag menar … lite mer känsla saknade jag nog men så fantastiskt ändå att ha fått möjligheten att se honom uppträdda när den svenska sommaren bjöd på en helt underbar kväll.

Det blev lite ”efterfest” i form av mer sång och dans i en lägenhet i Göteborg efteråt och tycker nog att de två artisterna som uppträdde där var mer underhållande än Ed :)

Var du på konserten? Vad tyckte du? <3 Min dotter var och såg honom i torsdags och hon tyckte att det var ”skitbra” så vi tycker lite olika helt enkelt. Han får 3 marshmallows av 5 möjliga av mig som betyg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *