Helt plötsligt händer det …

Nej, ingen stor vinst på lotto i den meningen men frågade min dotter om hon skulle följa med på min dagliga runda och hon följde med utan att jag behövde muta, hota eller tjata och detta trots att jag sa redan från början att jag skulle gå 2 varv (7 km.)

Så mysigt att ha den tiden tillsammans utan andra distraktioner och jäklar vilken tempo hon hade i sina steg.

Hämtade henne på Landvetter sent igår kväll då hon anlände vid 23.42 efter 10 dagar i Marbella där hon har bott hos sin kompis med familj. Åter tusen tack Magdalena, Jonas och Tilda för att hon har fått bo hos er och för att ni har skämt bort henne på alla möjliga sätt <3

2 thoughts on “Helt plötsligt händer det …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *