Hur jag laddar med energi …

Efter 9 dagar umgänge i Marbella (som har varit underbara) behövde jag verkligen ett par dagar hemma själv.

Bilden nedan fångar nog min favorit aktivitet för att just ladda lite energier … Molly, en true crime dokumentär, fluffiga lakan och sängen.

Har förutom detta även gått promenader för det är också en ladda energi aktivitet för egen del …

Igår eftermiddag mötte jag upp min vän och fd kollega Mikael för att gå på bio och titta på nya ”Downton Abbey”. Så bra den var och både Mikael och jag kunde inte låta bli att fälla några tårar …<3

Skådespelarna och karaktärerna i filmen är ju helt fantastiska och replikerna är intelligenta, roliga och fyndiga. Se den om du inte har det ännu och så får du inte missa hela serien som finns på Netflix. Maggie och Carson är nog mina favoriter men har nog flera …

Efter bion tog vi ett glas bubbel och det var tydligt att boråsarna är fortfarande på semester i sina stugor i Varberg då det var väldigt lite folk ute.

Lite fix på stan och sedan ska jag sätta igång och städa undan kläderna jag packade upp från resväskan, bädda med rena lakan, dammsuga och annat för sent ikväll ska jag hämta min dotter som kommer hem från Marbella då <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *