Marbella 2022 (del 2)

Tvättmaskinen går för fullt, resväskan står tom i vardagsrummet och efter en promenad ligger jag nu och uppdaterar mig lite på Netflix fronten.

Nu ska jag blicka tillbaka till min semester i Marbella. I tisdags var vi ca 15 personer som åt middag på Boho Club för att sedan vid 2 på natten möta upp Mikkan och hennes kille Joakim som kom med en sen flyg. Min fina klänning som jag en gång sålde i min butik är från For Love & Lemons.

Så mysigt att gratulera henne direkt då hon bara två timmar tidigare hade fyllt 34 år!!! 16 år yngre än mig, hjälp! :)

På förmiddagen på onsdag inledde vi födelsedagsfirandet med frukost på Rachels där personalen kom ut och sjöng för henne med ett litet ljus att blåsa.

Vidare vid lunch till mysiga Mistral där vi tog en långlunch tillsammans med andra vänner …

Första gången på Mistral för min del och gillade verkligen stället.

På kvällen för att fira denna nyblivna 34åriga kvinna hade vi bord på Supper Club som likt Mamzel bjuder på lite show och middag om så även i mycket mindre format.

Så trevligt att få träffa Joakim och så söta de är ihop <3

Charmigast var två 2 damer i övre medelålders som tog över scenen och dansade till Abba musiken när showen var slut. De fick verkligen med sig hela publiken och spred glädje kring sig <3

På torsdag morgon blev det en något längre promenad till Puerto Banus och vidare till en vän för att hämta upp bilen vi hyrde för att sedan svalka oss med en kall Cola Zero och lunch på Trocadero.

Då majoriteten av oss inte hade varit på Ocean Club åkte vi dit för en drink och dessa godingar som serveras såhär gulligt var väldigt goda.

Den utsikten jag hade där fick mig att tänka att jag kanske ska springa lite intervaller imorgon bitti och göra en massa squats :)

Dessa killar var inte helt fel att titta på heller :) och jäklar vilka volter de gjorde …

Hemma för att duscha och tvätta håret och sedan middag på Mosh Fun Kitchen (HÄR) som bjöd på god sushi, fantastisk service och goda drinkar. Min dotter och kompisen Tilda ska dit ikväll <3

Min sista kväll i Marbella så vi åkte även till Breathe efteråt men själv nöjde jag mig med en Cola Zero. Tillhör nämligen den skala människor som inte klarar av att dricka mer än 3 glas (2 helst) så har alltid koll på att jag inte dricker mer då jag mår bara illa annars, något jag helst undviker :)

Igår låg vi på solstolarna där vi brukar och då kom även min dotter med bonus familj dit så att vi kunde ta en gemensam lunch på vårt favoritställe på stranden. Deras tuna sandwich och wraps är gudomliga…

TACK för den här gången Marbella och tack alla som har förgyllt mina dagar där <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *