Nicoles rum: före & efter …

Att jag ska låta vardagsrummet målas får vänta för av någon märklig anledning så är det mitt dotters rum som är nu målad och klar. Vardagsrummet och hallen får vänta tills augusti, hennes rum blev prioriterad trots att det var inte ens tanken från början :)

Nicoles rum hade rosa och ljusgrått på väggarna samt en heltäckningsmatta som lades in för den där cosy känslan som en sådan matta ger men ångrade rätt så snabbt det köpet då jag tyckte bara att den var svår att hålla fräsch med en tonåring som sminkar sig i sitt rum och en katt i hemmet som fäller mer än vad hon borde :)

Både Nicole och jag var därför överens om att ta bort den trots att vi la in den för ”bara” fem års sedan.

Färgen blev en ljuvlig varm beige nyans som passar utmärkt även till gardinerna som jag passade på att tvätta och stryka medan rummet målades om av målare för annars hade det blivit lite beiget här och där :)

Vad tycks?

Lampa och växter ska självklart komma till och även en ny mörk byrå men visst känns rummet fräschare och vuxnare nu? Så upplever jag det åtminstone och är så glad för att första rummet är nu gjord.

Även garderoberna har målats i samma nyans och ska självklart visa bättre bilder när allt är klart men till er som har frågat så ser ni på bilden nedan vad färgen heter <3

Ikväll blir jag hemma med Molly för att åka till Varberg imorgon bitti …

Har tittat på den nya dokumentären på Netflix ”Shimon Peres: Mannen som aldrig slutade drömma” och kunde inte hålla tillbaka några tårar i beundran för en man som drömde till slutet på sin resa på jorden.

Onsdagens resa till Marbella känns ännu osäkrare idag då förhandlingarna mellan SAS och facket verkar inte leda till att strejken slutar. Suck …

8 thoughts on “Nicoles rum: före & efter …

  1. Jag dör så fint!
    Tack för att du skrev namnet på färgen, vill ha!!!
    Önskar dig och Nicole en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *