Uno Svenningsson & tennis i Båstad …

I fredags var vi på restaurang Fridas i Kärradal tillsammans med Annika och Björn för att lyssna på Uno Svenningsson.

På mig min nya korallröda klänning från Massimo Dutti.

Så bra Uno är! Min favorit är DENNA , vilken fantastisk tolkning han gjorde på låten när han var med i ”Så mycket bättre”.

För att njuta av Unos musik fick man köpa biljetter med en redan bestämd 3 rätters middag. Att man inte får välja fritt från en meny förstår jag vid sådana här tillställningar men då gäller det att man gillar den komponerande middagen:) I min smak var åtminstone efterrätten, mums på den <3

Så mysigt att bara umgås, prata om drömmar, om hur olika val påverkar ens liv, förändringar i livet och så landade vi även i den komplexa frågan huruvida livet är förutbestämt om något som vi kan kalla för ödet eller inte … Älskar åsikter och även olika åsikter <3

I lördags vaknade vi till blåsigt väder så vi bestämde oss för att dra till Båstad och titta på lite tennis.

Precis när vi hade parkerat och gått typ 20 meter hör jag någon säga mitt namn och hjärnan fick tänka några sekunder innan jag insåg att det var en av mina fd gymnasieelever som hejade glatt då hon presenterade mig som sin lärare för kompisen. När man ser människor i en helt annan miljö tar kopplingen lite tid :) Sanningen är dock även att jag är lite som fisken Doris i ”Hitta Nemo” :)

Vi gick förbi denna underbara söta bokaffär … Känner du igen mannen som står utanför och signerar böcker?

Vi startade med lunch på Papas där just min fd elev hade precis berättat att hon jobbar på nu på sommaren då familjen har hus där.

Efter lunchen blev det tennis och vilken spännande och jämn match vi fick se!!!

Det som slog mig är hur oerhört fin publiken är som applåderar när någon spelar en bra boll oavsett vem spelaren är.

Att tennis är en fantastisk sport att titta på live gjorde den stunden sittandes där väldigt trevlig.

Lämnade Varberg kl. 6.45 imorse då jag hade frisörtid kl. 9 på Studio Youniqe här i Borås. Nu är utväxten färgad inför Marbella resan på onsdag men som det ser ut just nu är det fortfarande tveksamt om vi kommer iväg. Våra biljetter är nämligen bokade sedan länge tillbaka med SAS … Vi kan inte annat än att hålla tummarna tills ett besked kommer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *