Att hålla tummarna för att …

Gårdagen startade med att lämna in bilen på biltvätt, ta en kaffe med Babis och gänget på Kafé Orion, gå hem och vänta in min soff leverans.

I 4-5 år har jag nämligen haft en soffa i sammet från Artwood (DENNA) som jag aldrig var riktigt nöjd med. Det positiva med den var att Molly kunde inte vassa sina klor i den då sammet är det perfekta tyget om man vill inte riskera att ens katt river i den.

För några veckor sedan bestämde jag mig därför för att äntligen göra mig av med min ”gamla” soffa samt beställa en ny som jag hade gått och tittat på, provsuttit och mätt. Skattepengarna jag fick i juni går helt enkelt till en soffa istället för något kul och onödigt … Väggarna ska målas i vardagsrummet till en nyans av sand för att matcha det ljusa tyget på soffan och så är det bara att hålla tummarna för att Mollys klor finner den ointressant …

Bordet i marmor från Mariella Inredningar ska jag också sälja och ta tillbaka mitt favoritbord jag hade innan så är du intresserad av bordet kan du maila mig. Köpte det för 14.000:- och säljer den för 2000:-, ett kap helt enkelt <3 Mail: michelacastellari71@gmail.com om du är intresserad.

Ska köpa en vit filt istället för den bruna men allt sådant som matta och annat får vänta tills rummet är målat, bara jobbigt annars.

Efter leveransen gick jag en snabbis till Jolina för att prova en lång kjol jag hade sett i skyltfönstret. Gillar stilen och lite safari känsla på den.

Självklart var inte kjolen på rean (vilket jag visste) men passade på att även köpa 1 linne och en t-shirt för halva priset. Nöjd med mina köp gick jag hem efter att ha köpt typ 1,5 kg godis att ta med mig till Varberg :)

Packade och satte mig i min nystädade och nytvättade bil för att åka till Kärradahl där jag nu är och ska vara tills på söndag.

Sitter nu och latar mig i soffan med en kopp kaffe (klockan är 8.20) för att om en stund dra på mig träningskläder och gå en promenad här med förhoppningen att det inte börjar regna …

Avslutar inlägget med ett tips från Netflix för alla true crime intresserade. En dokumentär på ett avsnitt som heter ”Girl in the picture” om ett otroligt märkligt och fruktansvärt fall som berörde och berör många människor.

4 thoughts on “Att hålla tummarna för att …

  1. Jag såg dokumentären igår kväll. Oj så spännande och väldigt tragiskt. Vad tyckte du?

    1. Otroligt tragisk historia där jag dock aldrig fick svar på vem som var fadern till sonen Michael. Missade jag den info någonstans i dokumentären? Den belyser även att mannen är själv en produkt av sin egna uppväxt så hemskt och sorgligt på många olika nivåer …

  2. Vi förstod aldrig heller vem som var pappan, vi satt ju och bara väntade på avslöjandet..
    Såg nyligen ett avsnitt av I huvudet på en mördare där det också var en man som haft en fruktansvärd uppväxt som resulterad i hemska handlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *