Mina tre drömmar/mål sedan tonåren …

Satt och funderade lite över vilka drömmar/mål jag har haft sedan jag var i yngre tonåren och insåg snabbt att just de jag har sedan 35 år tillbaka är just de som ännu inte har förverkligats.

  • cowboy resa till Montana – driva boskap eller vilda hästar från Billings i Montana till Wyoming. Vet redan vilken ranch då den har utsätts av National Geographic som den mest genuina i Montana. Vill ha cowboy livet på riktigt.
  • skriva en bok – sedan jag var 15 har jag haft drömmen om en bok och minns fortfarande att jag i den åldern berättade för mor att jag hade titeln klar ”e la porta si aprì” = och dörren öppnade sig.
  • skaffa mig en dobermann – när jag bodde i Italien hade min bästa väninna en dobermann och det har alltid varit den rasen jag en dag velat skaffa mig.

Självklart har jag flera resmål och saker jag vill göra på min bucket list men dessa tre ovan är och kommer alltid att förbli de viktiga som aldrig har prioriterats.

Kanske finns en rädsla att inte ha de längre att se fram emot om jag gör de, kanske finns en rädsla för att det inte blir som jag hade tänkt mig eller kanske är det bara ren lathet i kombination med en rädsla för besvikelse men oavsett förklaringar och/eller bortförklaringar är det just dessa tre som har följt mig under åren.

En Birma katt fanns då inte på någon Bucket list men jösses vad glad jag är att ha henne <3 Enda stora nackdelen är all päls hon fäller, hon har typ aldrig fällt så mycket som hon gör sedan ett par månader tillbaka …men hur söt? Hon är 5 år och fyller 6 i september <3

Det märks på hennes ögon att hon älskar mig tillbaka tack och lov :)

Kaoset hemma är ännu mer kaotiskt än igår men imorgon kommer den nya soffan, den gamla ska köras iväg och på eftermiddagen blir det att åka till kusten i några dagar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *