50 shades of beige …

Idag har jag varit och hälsat på ett par blivande kollegor på mitt nya jobb på vård och omsorgsprogrammet på Vuxenutbildningen här i Borås.

Har fått se ”mitt” kontor som jag delar med andra kollegor och har fått svar på några frågor jag hade. Så tacksam för att de tog sig tid för detta idag … Frågorna rör inte kursen i sig men allt det administrativa som är nytt och som jag får lära mig successivt.

Den 22/8 kl. 9 ska jag möta upp rektorn och då börjar min nya anställning med en arbetsplats som ligger 300 m. ifrån min lägenhet. Kommer nog att kännas väldigt märkligt den dagen att bara ”gå till jobbet” :) Först är det dock några veckors ledighet <3

Imorgon ska förresten min ”gamla” soffa bort för att på onsdag kommer min nya och längtar redan efter att få lite ordning här hemma då det kommer att vara kaos i några veckor framöver.

Nästa måndag ska mitt dotters rum målas om i en beige ton och efter hennes rum ska vardagsrummet och hallen målas …

Väntar med att ha soffan på plats innan jag bestämmer vilken nyans jag ska ha i just vardagsrummet men 50 shades of beige är mitt tema :)

Vilken är din favorit bland nyanserna här ovan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *