Färg denna sommar …

Igår vid 14 tiden körde jag min syster och syskonbarn till Landvetter och det var 2 nöjda barn som lämnade soliga Sverige. Frågade vad de tyckte har varit roligast och de svarade ”allt” :)

Åkte hem, tvättade håret, hämtade min dotter på jobbet 18.30 för att vid 19.30 möta upp Magdalena, Tilda, Sarah och hennes syster Rima för lite bubbel och mat pä Viskans Vinbar.

Nicole och Tilda hade på sig sina nya klänningar från Jolina och och vi kan konstatera att det är färg som gäller denna sommar <3

Drog också på mig min nya ljusblåa klänning från Samsoe Samsoe.

Det var så mycket folk på alla uteserveringarna på Viskans alla restauranger och uteserveringar. Man får verkligen utlandskänslor när solen skiner och människor är ute och njuter med mat och dryck.

Goda pizzor på Viskans vinbar men gårdagens besök får ett minus pga. att vi fick vänta i över en timma för en charkbricka. Vi fick säga till när vi ville beställa då bara det tog 20 minuter och ingen kom och tog vår beställning och så ytterligare 20 för att få in bubbel och drinkar.

Att uteserveringen var abonnerat är ju ok men då vet de detta i tid och skulle ha tagit in lite mer personal om det var problemet. Att annars informera när vi kom att det var en lång väntetid är ju ett annat sätt att agera … att komma och ta beställningen på dryck och servera det i tid är ju det minsta man dock begära kan jag tycka..

Kommer att självklart gå dit igen då det är ett trevligt ställe och då det är relativt ny öppet igen efter två års stängning så hoppas jag att de får den rutinen som behövs för att som kund bli nöjd. Testa dock deras pizzor, riktigt fräscha var de och definitivt ingen minus på de :) Nicole och jag delade på en marinara.

Smuttade även på min dotters två drinkar och de var också super goda.

Fina Sarah med sin syster Rima <3

En trevlig kväll <3

Nu har jag dock packat för att vid 12 åker Ann-Louise och jag till Hotel Tylösand för lite invigning och trevligheter …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *