Nyopererad …

Misstänker att rubriken väcker nyfikenhet men dagens operation är inget provocerande på något sätt :)

För ca 2 år sedan gjorde Dr Berne ett byte av bröstimplantat (något mindre än tidigare och märkbart mindre i bredden) samtidigt som han även lyfte bysten, en operation som behövdes pga. bytet. Har varit väldigt nöjd och idag fick jag åter lägga mig på operationsbordet på Klinik 34 men föremålet för operationen var … höger öra

När jag bodde i Italien hade jag nämligen ofta tunga örhängen då modet var sådan under min tonårstid. Detta gjorde att ena örat gick sönder för kanske 15 år sedan och märkte det först när jag såg att örhänget jag hade på mig hade ramlat.

Efter några år bad jag en vän som jobbade som veterinär sy ihop den, vilket han gjorde på sitt skrivbord (fick lägga huvudet på det) men efter ett tag släppte stygnen och fick åter gå med ett trasigt öra i flera år.

Jag trodde att dagens operation skulle vara likt den på skrivbordet (tidigare erfarenhet) men fick istället som sagt lägga mig på operationsbordet, blev kopplad till en monitor så att dr Berne hade koll på mig och en massa instrument plockades fram från sina förpackningar.

Lokalbedövning först, lite prat om hur vi har tillbringat midsommarhelgen medan den värkte och sedan satte han igång. Han skar av en liten bit av örat då ett sår måste finnas för att kunna sy ihop det och 3 olika trådar användes. Kände verkligen ingenting och en halvtimma senare fick jag åka hem till småstaden. Otroligt proffsigt skött och har fått en tid nästa vecka för att komma tillbaka så att en sjuksköterska får kolla till det nyopererade området som nu är omplåstrad.

Så nöjd med att äntligen ha gjort detta då jag har så fina örhängen som bara väntar på att bli använda <3

Dr Berne har dock varnat mig för att det tar tid för örat att läkas så kanske att jag till hösten kan ta på mig mina aldrig använda Chanel örhängen och äntligen få glittra lite i ett område som jag annars har dolt med håret :)

2 thoughts on “Nyopererad …

  1. Har ett hål som är väldigt uttöjt. Kan inte ha hängande örhängen alls pga det. Har bara inte vetat var jag ska vända mig för att fixa det. Nu fick jag ju ett tips 🤗.
    Hoppas det blir ett fint resultat för dig!

    1. Ja, så tråkigt att inte kunna använda örhängen så verkligen något man kan göra. Ska sedan lägga lite fillers i öronsnibbarna då mina är inte så fylliga <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *