Glad midsommar 2022 …

Vilket fantastiskt väder hela Sverige får njuta av denna soliga midsommar <3

Vi är i Kärradahl för att mina syskonbarn ska få uppleva en riktig mysig svensk midsommar, en tradition som inte finns i mitt hemland och därför lite kul att de får ta del av den.

Vi startade dock dagen med paddel och nu har även jag testat denna sport som verkar engagera majoriteten av svenska befolkningen och förstår nog varför.

Leo, Maty och jag fick turas om att spela och även mormor fick visa sina skills under denna förmiddagen.

På vägen tillbaka till huset stannade vi och önskade en glad midsommar till min dotter som hyr ett hus över midsommarhelgen med vänner.

Vid 13 tiden var vi på Stättared 4H gården där de hade riktig klassisk midsommarfirande men barnen var inte alls imponerade av att vuxna och barn dansade runt en midsommarstång och låtsades vara små grodor eller låtsades hänga och tvätta kläder :)

Matilde var mest intresserad av att testa ponny ridningen vilket hon självklart fick.

Vi åkte tillbaka till huset och förberedde goda drinkar, vissa med och vissa utan Bacardi :)

Vi spelade boule i värmen och det var allt jämnt mot slutet men killarna vann …

Det blev grillning till middag och hjälp vad gott det blev <3

Vi gick ner till stranden för en liten kvällspromenad och det var olika grupper människor som spelade spel där och bara firade sommaren i all sin enkelhet.

Och självklart hade även vi fixat en jordgubbstårta som Leonardo sa var ”den godaste tårtan jag har ätit” och det var minsann inget dåligt betyg på den då han inte ens gillar tårtor i vanliga fall. Rätt så söt blev den också <3

Nu är klockan 10.30, har messat min dotter som verkar ha haft en mysig midsommar med vänner och nu sitter jag med mitt kaffe och bara är :)

Snart väntar en promenad här i Kärradahl innan vi åker mot Borås igen, nöjda och glada över att ha fått fira sommaren så som vi gjorde <3

2 thoughts on “Glad midsommar 2022 …

  1. Glad midsommar, vilken vacker klänning du har☺️ Ni ser ut att ha haft en riktigt härlig midsommar kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *