Liseberg 2022 …

Det var flera år sedan jag var på Liseberg sist men perfekt att återuppleva denna nöjespark nu när mina syskonbarn är här på besök från Italien.

Vi hämtade Nicole på jobbet kl. 15 och så åkte vi direkt till denna gröna barnfavorit i Göteborg. Inga långa köer så den perfekta dagen för detta.

Det dröjde inte länge innan Matilde vann ett gosedjur och Leo första stjärnvinsten men det var bara starten på en vinstrik eftermiddag <3

Flumride är alltid den roligaste attraktionen och jösses vad blöta vi alla blev :) Kanske inte så smart att starta med den …

Mindre riskfylld blev det på farfars bilar

Stjärnvinsterna blev under tiden 2 …

Kaninlandet är gulligt men jag blev något yr av allt snurrandet i vattnet :)

Pariserhjulet, riktigt högt men häftigt att se Göteborg från ovan och lite kul att man såg poolen med gäster vid Upper House på Gothia Towers.

Då vi kände att vi hade turen med oss fortsatte vi spela och glädjen var stor när vi tog hem även stjärnvistenpå Kexchokladen.

Leo tyckte att en del av det roliga med att vinna är just att kunna ropa av glädje när man står vid hjulet och inser att man har vunnit samtidigt som de andra spelarna tittar :)

Vi hade även tur med vädret för regnet kom precis när vi skulle lämna och våra vinster var väldigt funktionella i regnet.

Tre gosedjur och tre stjärnvinster, TACK för idag Liseberg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *