Jesus Christ superstar & Almenäs …

Igår var det dags för att gästa grannstaden Göteborg med en otrolig god caesar sallad och ett glas bubbel på Werners som med sin enkla inredning då man sitter utomhus vill bjuda in till en avslappnad miljö med härlig musik och trevlig stämning.

Det fanns inte många rätter att välja mellan då klientelen dricker nog mer än de äter :) men denna caesar sallad rekommenderar jag varmt.

Efter det gick vi till Scandinavium där Jesus Christ superstar väntade med Peter Jöback och Ola Salo i rollerna som Jesus och Judas.

Var du där? Vad tyckte du?

Idag efter en promenad runt Pickesjön hämtade jag mina syskonbarn och deras mormor för att åka och köpa McDonalds och ta med oss våra Happy Meal (vi alla valde det) till Almenäs där vi hade lite Mc picnic :)

Vid Almenäs ligger ett stugområde med mindre stugor som är det perfekta sommarhuset för många boråsare som vill ha något i närheten och som en komplement till sin lägenhet. Två av min mors väninnor har köpt just stuga där så vi fick komma dit och hälsa på i en av de.

Som ett litet dockhus. Köket var helt bedårande söt …

Saft och jordgubbar, så gott …

Syskonkärlek <3

Vid 15 körde jag de till Sjömarken, till en väninna till mor som har sina två barnbarn (i samma ålder som Leo och Matilde) för att de skulle tillbringa där några timmar. Spännande att höra hur det gick då språket blir ett hinder så klart.

Imorgon eftermiddag blir det Liseberg och hoppas så att det inte börjar regna just då …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *