Tack alla på Lerums gymnasium …

Idag var det dags att lämna in jobb datorn och nycklar efter 4 år på Lerums gymnasium och vi bjöds på kaffe och tårta samtidigt som avtackningarna gjordes av respektive rektor.

Kunde inte hålla tillbaka mina känslor så när det var dags för min avtackning, ja, då fällde jag några tårar framför ca 130 kollegor, tårar som dock var beviset för att jag har stortrivts på skolan och tacksam för att jag fick 4 trevliga år med fantastiska kollegor, rektor, elever och annan skolpersonal.

Fick en underbar bukett blommor med favoritblomman peoner och en flaska bubbel <3

Denna sommar får jag ett extra långt sommarlov då jag börjar inte förrän den 22/8 på mitt nya jobb på Vuxenutbildningen (på vård och omsorgsprogrammet) här i Borås (300 m. hemifrån) där jag ska undervisa i psykologi.

Kommer att sakna alla men kommer inte att sakna att tanka bilen varje vecka och att, på vintern, åka buss och tåg till jobbet. Tid är värdefull <3

Igår hade jag, mina syskonbarn och mormor en liten turnering i minigolf i Stadsparken som jag förlorade. Mormor kom på första plats, Leo på andra plats, Matilde på tredje plats och jag på fjärde :) Låter bättre än att säga att jag kom sist.

Önskar dig en trevlig kväll <3

6 thoughts on “Tack alla på Lerums gymnasium …

 1. Hej!
  Jag tycker du är väldigt duktig på att skriva och vet att svenska inte är ditt modersmål, men jag vill bara i all vänlighet upplysa om att du använder ordet krokodiltårar fel. Det betyder ’falska tårar’ och kommer av gammal folktro. Man trodde att krokodilen kunde gråta som ett litet barn för att locka till sig människor att äta upp. Hoppas du inte tar illa upp!

  1. Hej Catarina,
   bara glad att du berättar det. Trodde att det stod för ”stora tårar” inte falska sådana :) Ska ändra direkt, tack snälla och väldigt intressant förklaring till begreppet <3

 2. Glömde att önska dig ett skönt och välförtjänt sommarlov och vill samtidigt gratulera dig till ditt nya jobb! Närhet till arbetsplatsen ökar livskvaliteten.

 3. Hej
  Åhh vad stora dom har blivit, ni har haft en mysig dag, det är så skoj med minigolf
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *