God Save the Queen …

Årligen brukar vi samlas för att fira nationaldagen men i år låg större fokus på Queen Elisabeth II Platinum Jubilee, för att fira drottningens 70 år på tronen.

Inte många som får omfamna drottningen men Jimmy fick :)

Självklart var min fd kollega och vän Mikael i London de dagarna för att se detta live och vilken stämning det måste ha varit, en nästan magisk sådan kan jag tänka mig nu när drottningen har folkets stöd, något som har pendlat under hennes år på tronen.

Här tar vi vårt årliga kort i Arnungareds grönska …

Hanna var också på festen och både jag och Mikeal har varit hennes lärare när hon gick på Bäckängsgymnasiet. Hon tog studenten 2020 och idag jobbar hon som brottmålsadvokat. Kan nog inte riktigt smälta att vi har blivit ”så gamla” :) På den tiden var vi de yngsta lärarna vilket man nog inte riktigt längre kan säga att vi är. på de skolor vi jobbar på idag.

Att komma ut till Arnungared när vädret bjuder på sol är som att kastas in en svensk somrig idyll men när man kommer in i Mr Romilds sommarhus är det som att komma till ett engelsk ”privat museum” där varje pryl har en stor betydelse för den engelska historien och för Mikael själv.

Kolla på dessa tallrikar, helt fantastiska och så fanns det mat i överdos :)

Kolla bara på den servisen han hade köpt in för detta firande … Så bedårande.

Tårtan var magisk god <3

Självklart sjöng vi (ok, jag gjorde ”fisken” till ”God Save the Queen” för att just fira den kvinna som har vigt sitt liv för kronan med allt vad det betyder och har inneburit för henne att ha den.

I det engelska biblioteket samlades vi för att ta del av den samling som finns där …

Tusen tack Mikael för ytterligare en mysig och unik kväll i Arnungared, kräftskivan väntar i augusti <3

Buonanotte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *