Manicure & pedicure …

Treorna har tagit studenten och medan vi sitter med de sista betygen har just många av de åkt på studentresa till Magaluf, ett resemål som inte direkt förknippas med något kulturellt. Å andra sidan ä nog det kulturella det sista de vill ha just nu efter 12 år i skolbänken.

Imorgon är det avslutning för eleverna som läser årskurs 1 och 2 och efter det väntar en vecka med möten innan sommarlovet startar även för oss lärare. Längtan är stor just nu bland oss alla<3

Igår var jag och fixade händer och fötter och pedicure är verkligen bland det skönaste jag vet. Flippisarnas säsong är snart här trots allt … Nail Icon går jag till för att fixa händerna och GL Nails för att fixa fötterna.

Fick förresten en trevlig inbjudan som jag självklart ska tacka ja till så rum är bokat och ska osa. så fort jag kommer hem …

Har nog inte varit på Hotel Tylösand på 20 år så ska bli riktigt trevligt att gå på denna smygpremiär med namn på inbjudan som jag inte känner till/igen<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *