En mors dag manual från förr …

Som den rätt så morgonpigga person jag är så åkte jag till min lilla älskade Pickesjön strax före 8 imorse för en promenad och jag var helt själv vid den tiden. Bara jag, den krispiga morgonluften och ett gulligt möte <3

Sprang 3 km och gick 4 för att sedan vid 11 tiden gå ytterligare 7. Rätt så nöjd att ha fått ihop 20.000 steg hittills denna söndag.

Mors dag idag. Har du firat eller blivit firad? Här en manual från förr :)

Kanske att det borde finnas en uppdaterad manual?

Min egna mor är iväg hos sin kusin men lämnade utanför hennes dörr ett presentkort på Townhouse (hon gillar visst deras moules frites) och lite annat hon gillar och kan njuta av när hon kommer hem ikväll.

Nicoles extra mamma fyller år idag så ikväll ska jag hem till de på lite grillning för att fira Anna och för att bli själv firad som mamma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *