Bästa Mors Dag …

Får nog allt säga att i år bjöds jag på bästa morsdag firandet <3

Nicoles extra mamma Anna fyller år idag och för att Nicole inte skulle behöva åka mellan sina två hem (hon jobbade till 17) för att både fira henne på födelsedagen och mig på morsdagen kom hon och Nicklas på den underbara idén att bjuda mig på middag. Så gulligt och generöst att ens komma på det …

GRATTIS ANNA på födelsedagen och på morsdagen <3

Och självklart tack till Nicklas som var kvällens grillmästare och dra mig baklänges vad gott allt var …

Och min lilla hade fixat morsdag present från Bodyshop från serie i shea som jag bara älskar …

Tusen tack snälla för bästa morsdagen, så tacksam <3

Nu är jag hemma väldigt mätt och just väldigt glad för att jag fick vara med i detta dubbelfirande <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *