Lite från denna långhelg …

Tillbaka i Borås efter 2 nätter i Varberg. Lugna två dagar med ett bland annat besök på Johanssons gård för en kaffe efter att ha spanat på soffor och balkongmöbler …

Vid lunch igår gjorde vi dessa godingar och ni anar inte (eller så gör ni det :) hur gått det är att doppa brödet i denna lilla panna med bland annat en massa vitlök. Jag älskar bröd och älskar vitlök och olja så några av mina svagheter men visst får man ha några sådana kan jag tycka :)

Kom hem vid lunch och gick direkt till min väninna Ann-Louise på Klinik Villastan för att göra en behandling som heter Skinbooster 2.0

Behandlingen förbättrar hudens elasticitet och spänst samt har en uppstramande effekt vilket jag gärna vill ge min numera 50åriga hud. Fick se före och efter bilder under Kliniks Villastan event för bara några dagar sedan och bilderna talade sitt klarspråk så en behandling till väntar inom 3-4 veckor då 2-3 Skinbooster behandlingar rekommenderas för det ultimata resultatet.

Vid 14.30 tog vi en lunch på Vinci och man märkte att boråsarna hade lämnat sin stad. Blir lite nyfiken på hur många här i Borås som egentligen har stuga då det var väldigt lite folk i rörelse i centrum …

Nu hemma <3

Även om jag upprepar detta är jag riktigt glad över min nya dator så min lördag kväll spenderas med den och Molly <3 Tillhör nog den mindre skalan av människor som är helnöjd med en hemmakväll helt själv efter att inte ha varit det, alltid varit sådan och har aldrig känt något behov av socialt umgänge bara för att det är en helg …

5 thoughts on “Lite från denna långhelg …

 1. Hur gick det med balkonggolvet?
  Har också haft en lugn helg, framör dator och Netflix!
  Bästa som finns ;) Maken i ett hörn och jag i det andra 🥳🥳

  1. Hej Monica,
   vad bra att du skrev för har kollat på Ikea men måtten stämmer inte med balkongen och vill inte att det ska bli en del av den som blir utan så måste nog välja vanlig matta ändå … eller hur har du gjort?

 2. Mina passade perfekt så hela golvet är täckt… ja dom kan va lite bökika å dela om det skulle behövas isåfall måste du ha en sånn som delar keramik… kommer inte ihåg vad den, heter.. min make har den i jobbet, då han är kakelsättare…
  Men som sagt inget vi behövde nu… men en sånn kan man även hyra om man är händig el om någon som är händig kan hjälpa dig…
  Återkommer om vad den heter…

  Kram 🥰

 3. Det heter ju kakelskärare, 😂😂 kom jag på… inte så väldigt svårt….
  Men en träningsak…… nu ska jag jobba vidare..i natten 🥳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *