Välkommen nya Mc Book …

Häromdagen la min Mc Book av efter flera år tillsammans. För mig är datorn även min tv då det är i den jag ligger i sängen och tittar på mina serier så har verkligen saknat den dessa kvällar.

Nu är min nya här och den är mer än välkommen <3 Är nog lite barnsligt glad över att ha en igen …

Några saker återstår att lära sig då det är självklart vissa skillnader mellan min gamla och denna splittrans nya som jag tycker är ursnygg :) Kan man få tycka att en dator är just … snygg? Min dotters är i rosé guld men glad att inte ha samma färg för då hade en viss förväxling kunnat ske och denna mörkgråa är ju bellissimo!!

Så skönt att dator problematiken är löst och har även kunnat logga in på blogg och Facebook vilket inte är en självklarhet då jag har, som många andra misstänker jag, en massa lösenord som jag inte kommer ihåg <3

Ikväll blir det bio och kan du gissa vilken film det blir?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *