Premiärgrillning …

Ibland kan premiärgrillningen ske på en balkong i centrala Göteborg och det var precis det som skedde igår. Skönt när solen inte värmde som mest för igår fick vi verkligen känna av hur härlig en svensk sommar kan vara.

I all sin enkelhet och så otroligt gott …

Den röda byggnaden som du ser har visst varit en dagis fram till för bara några år sedan då den byggdes om till bostadsrätt och de svarta lägenheterna tillkom då också. Den som äger just den med balkongen och två våningar måste nog känna sig rätt så nöjd. Så charmigt att ha lite av en radhuskänsla mitt i stan och med en mysig innegård.

Det finns så många fantastiska lägenheter och hus och alltid lite spännande och kul att titta in lite för att se hur andra bor. Man får väl helt enkelt vara lite nyfiken tycker jag :)

För egen del kommer jag alltid att drömma om den där lyxiga ranchen i Montana eller Colorado <3

Kortvecka på jobbet men nu ska jag sätta mig och rätta en massa prov för dessa dagar handlar det mycket om just rättning, omprov och några vanliga lektioner däremellan … Eleverna känner doften av sommarlovet och de som går i årskurs 3 känner nu längtan till att släppa allt som har med skolan att göra, ta på sig vita klänningar, kostymer och studentmössor och slänga den i luften när deras klass ropas ut. En härlig dag väntar de <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *