AW hos Ulrica …

Först och främst måste jag tacka supportenLoopia för att återigen visa vilken service och hur trevliga de alltid är när jag ringer och behöver hjälp. Det har inte varit ofta de senaste åren för all del men igår slutade min McBook fungera och alla mina återupplivningsförsök var helt enkelt förgäves.

Försökte därför igår kväll komma in till bloggen via mobilen men mina lösen fungerade inte så blev helt enkelt blockad. Lång historia kort, Loopia har hjälpt mig och fick låna idag min dotters dator (med ”kravet” att jag skulle skjutsa henne till jobbet :) tills jag nog får köpa mig en ny …

Igår efter jobbet åkte jag tillsammans med några kollegor från ekonomiprogrammet till vår kollega Ulrica som nyligen fyllde 50 och som bjöd oss in på en mysig AW för att fira att hon numera tillhör +50 gänget <3

Kommer att sakna mina fina kollegor :(

Alltid trevligt att även ses utanför jobbets väggar <3

Åkte hem till Borås efter 1 1/2 h och försökte då i 2 timmar få igång min dator … Hjälp, vad irriterande sådant är och vad de gör på humöret :)

Nu på förmiddagen har jag varit och köpt ett spel som min väninna och kollega Maria rekommenderade mig (den heter 0-100) då imorgon kommer mina gäster från Äldrekontakten och ville därför ha någon liten aktivitet som just passar alla åldrar.

Önskar dig en trevlig lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *