Vilken bloppis succé !!!

Vilken fantastisk bloppis jag har precis kommit hem ifrån. Min väninna Johanna har denna lördag haft sin traditionella bloppis på restaurang Blackstone Kungstorget i Göteborg och mamma mia vad mycket folk som kom.

Det brukar förvisso vara lång kö men förutom mycket folk så var det väldigt många shoppingsugna kvinnor som fyndade kläder och skor för mellan 50:- – 200:- !!! Jag hann inte ens fota för inom loppet av 45 minuter var nästan allt slut och när vi slog igen fanns det enbart 2 träningslinnen och 1 scarf kvar vilket är ett kvitto på alla de fynd som de som kom i tid gjorde.

Jag själv hade med mig två par skor (Nicoles nya sådana), två par jeans och två klänningar och inget av de följde med hem så tacksam för att kläder kommer till användning istället för att hänga i garderoben. Vi höll på till ca 22.30 på fredagen med att hänga upp alla Johanna kläder, prismärka de och fixa med allt men så kul att umgås.

En överraskning på bloppisen var även att Magnus Carlsson gästade baren där han serverade törstiga kunder sin alldeles nya rosévin som heter Saints & Sinners, en perfekt och mycket god somrig rosévin som jag definitivt kommer att beställa.

Självklart drack vi själva ett par glas (eller tre :) av den. Här Johannas väninna Helén och Johannas underbara dotter Lisa-Marie med sin kille Mattias och så fina de är <3

Efter bloppisen passade vi på att äta på just restaurang Blackstone och jag testade deras tonfisk. Dra mig baklänges vad gott och kan varmt rekommendera även deras pizzor …

När vi var klara mötte vi upp Johannas syskon på Bee Bar och det var en glad Janne som firade 7 rätt på tipset och att hans lägenhet ligger nu ut på Hemnet HÄR. Söker du ett centralt och mysigt boende i Göteborg får du inte missa den … Sååå fin!

Vid 20.30 tog jag bussen mot småstaden igen och min dotter hämtade mig på stationen. TACK alla för en trevlig fredag kväll och lördag med fantastiskt samarbete och glatt humör och tack Johanna för Moet flaskan och för allt du fixade runt eventet <3

Nu blir det sängen här <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *