Har du tavlor på dina väggar?

Idag åkte jag till Göteborg efter jobbet och just nu ligger jag i den här soffan och tittar på nyheterna.

Inredningen avslöjar att det är en man som bor i lägenheten eller vad tycker du? Tavlan gör det om inte annat :)

Här ser du istället några av mina ego tavlor där det är jag som är ”modellen”. Den första här nedan har underbara Miss Living målat <3

Nästa har fantastiska Katrin Skoglund som är känd i Borås för sina mysiga änglar gjort. Här målade hon mig, Nicole och allt i tavlan symboliserar lite mig :)

Den enda tavlan som dock hänger upp i min lägenhet just nu (och då i mitt sovrum) är dock denna som Annelle målade för flera år sedan (typ 17 år sedan) På tavlan finns dolda texter och ord som hon själv tycker personifierade mig då <3 Älskar den <3

Hade en period när jag var yngre (i 23-25 års åldern) då jag hade många tavlor och då framförallt på änglar. Minns ni den perioden om ni är typ i min ålder? Idag är tavlor inte lika vanliga att ha i hemmet (om inte annat har antalet minskat) eller har jag fel?

2 thoughts on “Har du tavlor på dina väggar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *