Fler kvinnor väljer att leva utan …

För ca 2 år sedan var jag med i en artikel i tidningen Amelia gällande tvåsamheten och nu har tidningen MåBra tagit upp ämnet hos sig.

HÄR kan du läsa dagens artikel och just för att det var två år sedan jag intervjuades i ämnet så står det att jag är 48 vilket jag dock får tacka för då dagens sanning är 50 :)

Någon jag dock är sambo med är denna lilla primadonna som jag ska tillbringa min fredag kväll med.

Min dotter är på middag med sin kompis för att planera en 3-4 veckors semester till Bali med i mitten på november. Hur underbart låter inte det? Själva planeringen är halva nöjet <3

4 thoughts on “Fler kvinnor väljer att leva utan …

  1. Jag är 40 år och har varit singel sen jag var 27 år, älskar det och har svårt att ge upp det. Det skulle vara jättetrevligt att hitta mannen i sitt liv, men det är absolut inget nödvändigt. Livet är väldigt bra ändå.

    1. Alla behöver inte leva liknande liv bara för att vissa val är mer normala än andra. Själv gillar jag att säga att jag dejtar även om jag kanske har dejtat samma person under en längre period :) Finns ingen som ska säga till en hur man ska leva så länge man är nöjd själv med alla de nackdelar och fördelar som alla val medföljer. Att träffa någon eller några är dock rätt så trevligt så hoppas någon kan ge dig de fjärilar i magen någon gång och om inte så är det fine ändå <3

  2. Huvudsaken är att man lever det liv som man själv vill och det man har valt, oavsett om det är med eller utan partner, med eller utan barn och så vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *