Från Samsoe Samsoe …

Förra sommaren köpte jag en klänning från Samsoe Samsoe som jag tyckte väldigt mycket om och var alldeles perfekt att ha i värmen i Marbella.

Här i Sverige säljs många långärmade klänningar men ska man åka utomlands som till Marbella (där jag var när bilden nedan togs) så går det inte att ha långa ärmar vilket man lätt glömmer när man shoppar. Så tänk till innan vissa köp är mitt råd …

För några dagar sedan beställde jag några klänningar och en av de är just i samma model och märke. Tråkigt kanske men tror att jag behåller den ändå <3

När jag provar klänningar saknar jag att jobba med kläder för även om det var ett ständigt stressmoment så fanns en spänning i det, inköpen var fantastiskt roliga att göra och butiken kändes som min drömgarderob på låtsas :) Skulle inte vilja ha butik men en liten webbshop hade jag nog inte tackat nej till att driva bredvid mitt jobb som lärare.

Här nedan ytterligare en klänning (även denna från Samsoe Samsoe) jag beställde hem och provade men osäker om jag behåller den, det kan bli en retur på den …

Efter 3 nätter i Göteborg är det skönt att komma hem och Molly (min katt) har jag fått gosa med länge för att kompensera henne för även om min dotter har varit dagligen hos henne så har hon nog saknat våra kvällar i sängen med Netflix där jag bara klappar henne medan hon spinner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *