ART på Lorensbergsteatern …

Igår kväll efter jobbet blev det ARTLorensbergsteatern (HÄR) med Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Per Andersson. Med de tre namnen trodde jag att det skulle bli en rolig föreställning med tanke på att de är stand up komiker men jag hade köpt biljetter utifrån namnen och utan att ha läst vad det egentligen var jag/vi skulle titta på.

Föreställningen beskrivs som ett komiskt drama om vänskap som har fått väldigt bra kritik men personligen tyckte jag att det var mer en mörkare beskrivning av tre mäns vänskap. Självklart fanns det stundtals roliga inslag som olika tyckandet kring konst (är en vit tavla bara vit?), hur vi människors uttrycker oss, hur vi kan uppfattas av andra och hur vi utvecklas i olika inriktningar under livets gång men handlar inte vänskap om att just få vara den man är eller är det en klyscha?

Likt tavlan så ser vi det vackra och givande i olika saker så även om denna föreställning var inte alls min ”cup of tea” så fanns det nog i publiken de som tyckte att den var fantastisk. Kanske för att de verkligen tyckte det eller kanske för att det är djupt att tycka det :)

Det blev ett glas bubbel med Linda och Lars efteråt på Boqueria för att samtala kring vad vi fick med oss från ART men vi delade liknande åsikter …

Något definitivt trevligare är att min syster blev 44 år igår! Självklart ringde jag och gratulerade och hon var med väninnor och firade sin dag för hon har den stora fördelen att hennes födelsedag inträffar den 25/4 vilket är en röd dag i Italien då det är il Giorno della liberazione.

GRATTIS MELISSA <3

2 thoughts on “ART på Lorensbergsteatern …

  1. Vackra systrar :) Så synd att den inte föll i smaken. Rheborg är väldigt rolig tycker jag, de andra två blir lite ”to much” för min smak, men alla tycker olika!

    1. Tack, synd att jag inte får träffa henne och mina syskonbarn så ofta bara. Nackdelen med att bo i två olika länder …
      Svårt att veta innan vad som är bra men den här föreställningen föll mig verkligen inte i smaken och det är just det underbara med saker och ting, att vi alla får lov att tycka olika :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *