Kalsongrevyn på Sagateatern …

För ett par månader sedan köpte jag två biljetter till Kalsongrevyn som spelas på Sagateatern här i Borås där framförallt årets händelser i staden står i centrum för denna helt underbara revyn som fick oss att skratta från början till slutet.

Ville bjuda mor på något kul och det var precis vad det var men först bad jag henne att fota mig utanför. Fyra kort med hennes finger på varenda bild så till slut fick helt enkelt klippa bort den (från bilden :)

Fantastiska rim och repliker med mycket ”glimten i ögat” och några välförtjänta små oskyldiga pikar till våra lokala politiker för några rätt så märkliga beslut de har tagit. Några pikar gällande hur de river upp hela staden i olika omgångar vilket förstör handeln i centrum (tell me about it :). Nu senaste är det Södra Torget som står i centrum som du ser på bilden ovan …

Vet inte hur många föreställningar som är kvar men hoppas att du har haft eller har möjligheten att få njuta av den. Så bra och HÄR kan du se när och om det finns biljetter kvar …

Musik, dans och roliga repliker, TACK alla som spelade i revyn för underbara 2,5 h <3 Misstänker att de har haft väldigt roligt när de har övat och kommit på allt :)

Det blev helt enkelt en trevlig eftermiddag och nu ska jag mysa hemma efter två dagar vid kusten…

Tog fram min fina kappa från Max Mara köpt HÄR för nu kanske att vi kan ta bort vinterjackorna för i år?

2 thoughts on “Kalsongrevyn på Sagateatern …

  1. Så snällt av dig att bjuda din mamma. Kul med sånt, roligt att göra något tillsammans. Du är så snygg, Michela!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *