Tolbooth Tavern i Edinburgh …

Hej från otroligt vackra Edinburgh!

Igår efter ett direkt flight på 1,50 landade vi här i Skottland för att med taxi (30 min, ca 30 pund) åka till Old Town där vårt hotel i Edinburgh ligger. Vi bor HÄR <3

Då vi landade vid 19 tiden så var det bara att lämna våra kabinväskor på rummet för att direkt gå till Tolbooth Tavern (500 m. dit från hotellet) där jag hade bokat bord till 20.30.

Anledningen till att jag valde detta ställe är att den har en makaber och spökig historia. Den byggdes 1591 och det var här som besökare fick betala en tullavgift. Byggnaden blev sedan använd som fängelse och både personal som kunder säger sig ha bevittnat hur saker flyttar på sig själva, steg och märkliga ljud hörs från övervåningen.

Tyvärr fick jag inte uppleva detta under middagen :) Det är inte pga. av maten man kommer hit som var ok men inte mer än så. Du får helt enkelt ingen kulinarisk upplevelse men du har fått sitta där mycket har hänt för att inte nämna att detta är Edinburghs näst äldsta pub och därför lite av ett museum :)

HÄR kan du läsa lite mer om Tolbooth Taverna.

Nu ska förbereda nästa inlägg om det som har hänt idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *