Brunch och promenad …

En söndag som startade med kaffe med BabisKafè Orion och idag fick han en liten inflyttningspresent av mig i form av 2 fina ljushållare samt ett doftljus som han sa att han skulle tända redan i eftermiddag. Så glad att han äntligen har egen lägenhet!

Efter det blev det en runda runt Pickesjön för att komma hem och konstatera att min dotter var inte den allra piggaste tonåring i stan efter utgång igår. Hon avstod därför att följa med till Uddetorp Säteri vid 13 tiden för brunch.

Så mycket gott som finns och här några exempel från dessert bordet som ingår i brunchen.

Det var så mycket folk !!! Vid ett större bord satt ett sällskap som firade någons födelsedag, vid bordet nära oss ett par mammor med sina barn (ett av barnen hördes lite extra :) och det är verkligen en blandad klientel som lockas till en utflykt dit.

Hundägarna satt glatt ute för här kan du även ta en promenad i den natursköna omgivningen …

Några butiker finns också i direkt anslutning till kaféet.

Hemsidan till Uddetorp säteri finner du HÄR och HÄR finns ett inlägg med bilder från förra gången jag var där med mor.

Avslutar denna söndag med en true crime dokumentär och önskar er godnatt när det dags för det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *