Den känslan …

Idag har vi haft studiedag på jobbet så inga lektioner men en dag fylld med föreläsningar och möten för att nu ligga i soffan med nytvättat hår.

Den k ä n s l a n :)

Ni som tvättar håret dagligen kanske inte förstår det men för mig (och några till om jag ska tolka kommentarer på min Instagram) så är att tvätta, föna och fixa till håret en ”projekt” som planeras och inte något några av oss kan bara göra spontant på 15 minuter :)

Tänker på de bilder eller videon på tjejer/kvinnor som kommer ut från vattnet med blött hår och kan bara låta det torka i solen.

Hahaha! Den bilden är en fantasibild för mig för skulle jag låta mitt hår torka i solen så är det troll eller svinto varning på mitt hår. Min dotter har ärvt mitt naturliga och tjocka hår som har sina fördelar att ha men där nackdelen är just att vissa saker blir en liten projekt som jag av tidsskäl och för att jag tycker att det är urtråkigt gör 2 ggr i veckan och definitivt inte oftare än så.

Att lägga mig med nytvättat hår är lite som att lägga sig i en säng med nytvättade lakan så njuter av det och välkomnar helgen som imorgon tar mig till en förhoppningsvis solig kust.

Trevlig fredag på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *