Den internationella kvinnodagen …

Sedan jag kan minnas det har jag alltid fått en bukett mimosa blommor på den internationella kvinnodagen.

I Italien väntade killar från andra närliggande skolor på att vi tjejer skulle komma ut från vår skola för att just ge oss mimosa blommor vilket vi även fick från våra pappor.

I mitt hemland representerar mimosa blomman helt enkelt kvinnlig styrka och att ge bort blomman symboliserar kvinnlig solidaritet.

När det gäller kvinnor går mina tankar framförallt till alla kvinnor som flyr kriget med sina barn och djur. Att som mamma gå mot ovissheten och inte kunna säkra tryggheten till sina barn och sig själv är hjärtskärande.

En person som är på plats i Warsawa och gör skillnad är Johan Petré. Följ honom på Instagram @johanpetre så kan du där både se swish numret 0707904999 du kan skänka det beloppet du väljer och kan samt se vad pengarna används till då han uppdaterar sin insta story kontinuerligt.

Så många människor som verkligen vill göra och gör en skillnad så istället för den blomman du kan köpa alla andra dagar på året så hoppas jag du kan skänka en summa till just alla barn och kvinnor som behöver det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *