Brunchoteket och gos …

Igår vid 11 mötte jag upp min väninna Linda för att njuta av en mumsig brunch i en solig Göteborg. Vi satt på uteserveringen på Brunchoteket och gissa vem som åt vad? :)

Amerikanska panncakes med sirap, kan en frukost liksom smaka godare än så med en kopp kaffe till?

Linda njöt i solen och vi satt där en bra stund för visst är det så otroligt lyxigt att bara sitta utan några måsten som väntar?

Igår eftermiddag/kväll blev det sedan besök hos ett par som har precis flyttat men trots det var allt redan uppackad och på plats i det som kommer att vara deras nya boende.

Hemma i lägenheten i Göteborg vid 20.30 tiden och somnade mer eller mindre direkt trött efter alla tidiga morgon jag har på vardagarna och efter lite sömn dagen innan. Sov dock ut och vaknade utvilad vilket är så otroligt skönt.

Åkte hem till Borås och till min lilla Molly som har fått mat av Nicole men som nog saknade sin matte. Vi har därför legat och kelat i sängen till ”Love is blind” på Netflix. Brukar inte titta på annat än true crime serier men rätt så gulligt att ibland titta på något annat än den genre som jag annars är fast i …

Bara älskar min lilla söta katt <3

Hon är så otroligt mjuk och liten trots sina 5 år och att ligga och gosa med henne är verkligen terapi för själen <3

Så snabbt en helg passerar när man fyller den med firande, brunch och lite annat smått och gott …

2 thoughts on “Brunchoteket och gos …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *