Inventing Anna …

När jag gick och la mig igår hade jag varit vaken i ca 24 h men det blev inte den sköna sömnen jag hade längtat efter då min dotter var ute igår. Som den lilla hönsmamman jag är (trots att hon är 19 år) så låg jag vaken när hon kom hem vid 2 tiden.

Det blev nog lite mer fest än hon hade tänkt sig igår så hon är inte piggast idag men trots att hon idag får betala för sitt sämre omdöme igår så är hon på jobbet vilket är självklart. Kanske att hon avstå från vissa utgångar när hon jobbar dagen efter. Det mesta är en lärdom :)

Själv är jag därför dödstrött men körde henne imorse till jobbet, varit och handlat lite och har 2000 saker att göra egentligen. Tvättmaskinen går varm, har tvättat håret och ska nu titta på avsnitt 5 av serien ”Inventing Anna” på Netflix.

Ni kanske har hört talats om den unga tjejen Anna som lurade banker, investerare och många av Manhattans societetselit om att hon var en tysk arvtagerska? Detta är nämligen en serie som baserar sig just på hennes fascinerande historia, om hur hon skapade en person hon egentligen inte var …

Ska vila till ett avsnitt med inpackning i håret innan jag ska försöka få ork till att packa upp…

Imorgon är det dags att åka till jobbet igen så en hel del att göra idag trots att det enda jag vill är att sova :)

Visst är det lite märkligt att jag känner att jag behöver ett par dagar semester efter semestern? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *