En kväll i Bangkok …

Igår förmiddag lämnade vi Hua Hin för att åka till Bangkok, en pulserande stad som verkligen har det mesta och lite till och en stad där nya trendiga ställen öppnar på löpande band.

Ingen stad där jag skulle vilja bo men att komma dit som turist i några dagar (den här gången blev det dock mindre än ett dygn) är verkligen en upplevelse.

Här är jag på baren på Hotel Muse och inte direkt den utsikten jag har från min balkong (tack och lov kanske :)

Kvällen började dock först på en nyöppnad tapas restaurang som heter Vaso.

Bara några meter därifrån tog vi en drink på ett urläckert litet ställe med live band som spelade jazz och det kändes som att förflytta sig tillbaka i tiden … Älskade det!

Självklart kunde inte mitt sällskap låta bli att titta på slutet på hockey matchen :) Synd att Sverige inte gick till final, så otroligt nära de var …

Imorse gick jag upp kl. 5 för att ta taxi till flygplatsen och nu sitter jag i Helsingfors (otroligt mycket folk här) och väntar på anslutningsflyget som är 2 timmar försenad.

Suck, när man åker hem vill man bara komma fram och då jag har varit vaken i många timmar nu så längtar jag bara efter en dusch, gosa med Molly och lägga mig i min säng.

Detta dröjer dock en stund till …

2 thoughts on “En kväll i Bangkok …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *