Chocolate Factory I Hua Hin …

Första dagen här på Hua Hin handlade det mest om att invänta svaret på PCR testet vi fick göra vid ankomsten. 24 h i karantän på rummet innan vi fick komma ut till en molnig dag med lite sol.

Idag var det dock spöregn som gällde och samma väder väntar imorgon så bara att passa på att vila och njuta av sköna massage. Det går ingen nöd på oss … Bara skönt att komma iväg till värmen och kanske att jag får en solig dag innan jag åker hem på lördag.

Idag tog vi taxi till Chocolate Factory som jag har besökt en gång tidigare. Kanske inte det allra mysigaste stället men regnar det gäller det att göra någon liten utflykt och en i chokladens tecken är inte så fel …

På restaurangen kan du äta vanliga rätter (pasta, pizza, Thai mat) men även några åt det mer spännande hållet. Här nedan några exempel :)

Vi testate Crispy chocolate ball (rekommenderas dock inte :) och sedan tog vi två desserter att dela på …

Favoriten var denna nedan … Gillar vit choklad om inte mjölkchoklad finns :)

Lite kaffe på det så var dagens sockerintaget nådd :)

Förutom restaurang delen finns även en avdelning där man kan se personalen tillverka vissa bakverk och där man även kan handla deras produkter.

En ok utflykt helt enkelt för att ta en lunch eller fika och på vägen tillbaka till hotellet stannade vi för att njuta av en timmas fotmassage, hur skönt som helst!!!

4 thoughts on “Chocolate Factory I Hua Hin …

  1. Var bor ni? Har varit i Hua Hin två ggr. senast 2018 i 6 veckor Alltid kul att höra andras upplevelser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *