Hej från Helsingfors …

Framme i Helsingfors och på denna flygplats är många av butikerna fortfarande stängda. Om ni ska mellanlanda här vid något tillfälle och har några timmar att spendera kan jag varmt rekommendera Plaza Premium Lounge. Tycker oftast att lounger inte alls är så som man tror att de ska vara men här minsann har de verkligen höjt kvalitén gällande mat och service.

Sedan jag tog detta kort har det fyllts på med gäster …

Maten var god och deras créme broulé :) var helt magisk god.

Nu en timma kvar innan 10 timmars flygning till Bangkok väntar. På plats väntar en bil som tar oss till Hua Hin men vi får inte stanna under bilfärden då det första de gör när vi kommer fram är att köra ett PCR test på oss även då och under tiden vi inväntar svaret får vi hålla oss på rummet men förhoppningsvis har vi någon altan så att vi kan ligga och sola där.

Lite krångligt helt enkelt :)

Nu ska jag nog gå och kolla om jag hittar någon ny god parfym i de få butikerna som finns öppna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *