PCR test negativ …

Igår var det dags för PCR test i Göteborg, redan senare på kvällen kom svaret ”negativ” så det ser ut som att imorgon sitter jag på flyget mot Thailand. Det är en del praktiska moment som måste göras innan man får åka dit, försäkringsbolaget har fått skicka in att de står för eventuella sjukhuskostnader i samband med Covid och så blir det PCR test dag 1 och dag 5 där på plats, lite lagom tills jag ska åka hem igen :)

En lång resa för inte så många dagar där men ser man flygresan som en liten avkoppling med film och lite sömn (förhoppningsvis) så är det ändå skönt att komma iväg lite. Februari ska vara en rätt så solsäker månad där men väderprognosen tyder på en hel del regn. Som tur är ska hotellet vara bra och massage finns att få överallt i Thailand så får annars trösta mig med sköna behandlingar för kroppen vilket inte är helt fel och oavsett regn finns ändå värmen där.

Nu väntar 4 lektioner innan sportlovet börjar och när jag kommer hem blir det strykning och packning …

3 thoughts on “PCR test negativ …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *