Söndagssysslor …

Till er som igår undrade vilket märke mina gråa denim är från så är märket Hunky Dory medan den svarta långärmade toppen är från by Marlene Birger.

Min mor har fått nu låna min Ipad i över 1 år. Laddar den med jämna mellanrum med en massa filmer och serier då hon inte har Netflix och idag var en sådan dag då jag gick med den till henne med en mumsig räksmörgås jag hade köpt till henne som hon kan njuta av till sitt tittande innan hennes väninnor kommer ikväll.

Jag har nu bott i min lägenhet i några år och även om den var ny när vi flyttade in i den så känner jag att jag skulle vilja låta slipa det där fula golvet som är standard om man inte gör ett extra tillval just vid köpet. Så sugen på den ändringen nu när våren närmar sig och att få fixa balkongen nu när den är inglasad.

Städade lite i sovrummet idag och alla lådorna hamnade på sängen medan jag dammade och moppade golvet. Det ser lite ”roligt” ut. Anledningen till att jag har kvar dessa kartonger är att ifall jag vill sälja vidare några av mina skor eller väskor tror jag att man då gärna vill ha kartongen till den. Ska sälja min svarta Gucci väska (använd max 10 ggr) så undrar vilket är bästa stället att sälja den på?

Tvättmaskinen går varm, har bäddat med rena lakan och ska snart stryka någon skjorta inför ny jobbvecka samtidigt som jag njuter av en skön söndag då jag självklart har sovit dåligt nu igen … suck …

2 thoughts on “Söndagssysslor …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *